Hoppa till innehållet

Boden Handboll IF

10 april 2017

Vi tog ett snack med lagkaptenen!

Hej Snurran!Hur känns det såhär dagen efter vinsten i första kvalmatchen?

- Det känns mycket bra, jag studsar runt med lätta fötter på jobbet och pratar gärna om handboll.Hur känns det i kroppen?
- Det känns sådär asså. Frågan jag ställde mig i morse var: Är jag 100 år eller är jag 28? Men direkt efter jobbet ska jag på behandling hos våra stjärnor på Strand Fysiocenter. Beskriv gårdagens match..
- Det var nervöst. Vi hade en fantastiskt bra uppvärmning där alla var taggade till hundra. Vi började mycket bra i försvaret, medan det var lite knaggligt framåt. Kändes som att vi hade övertaget stora delar av matchen både mentalt och fysiskt. I andra halvlek blev det bättre framåt, men försvarsspelet blev lidande. Vilken tur då att Sofie var rena rama väggen.
Det var en match med mycket känslor. En lättnad att vinna, samtidigt som det var otroligt roligt.
Vi älskar ju det här!


Vad tycker du om lagets insats?
- Vi går in och gör det vi ska. Vi vinner. Finns dock otroligt mycket mer i oss, vilket också känns väldigt bra. Vi vet att vi har så mycket mer att ge, vilket vi är sjukt laddade för att visa nästa tisdag.


Hur var förberedelserna?
- De var bra. Vi åkte med bilar 8:50 till flygplatsen. Blev lite stressigt med lunchen. Sen direkt in i bussen för avfärd mot hallen. En härlig promenad i vårvärmen och sen en superbra uppvärmning.Hur ser kommande vecka ut?
- Träning ikväll, imorgon, onsdag. Sen får vi lite påskledigt till på söndag då vi har träning igen. På måndag sker sista  träningen innan matchen på tisdag. 

 

Vad är viktigt i nästa match?
- DEN ÄR LIVSVIKTIG. Vi ska vinna, no matter what. Men våra ledord är: NOTHING COMES FOR FREE. #NCFF!
Vi kommer att kämpa som djur för att vinna.


- Det jag vill säga till er alla: KOM för tusan på matchen. Ni är underbara allihopa och vi behöver er, MER ÄN NÅGONSIN. Om det är någon där ute som läser det här och någongång tänkt; "Ja men en vacker dag ska jag nog gå och se en handbollsmatch". Tveka inte, BARA KOM! Vi lovar att bjuda upp till en bra dans. Det kommer bli en folkfest och vi skulle bli mer än glada om just DU väljer att spendera din tisdagskväll på Boden Arena tillsammans med oss. Puss och kram på er! Ni är bäst!

 

 

Tack!Fler nyheter

We had a talk with Mariana!

18 januari 2018, publicerad av Emmy Nordmark
Hey ”Maja”! How are you today?I´m good! Excited to play home again. How was the game in Västerås?It was a good game overall. We are coming closer...

Ny målvakt till Boden Handboll IF.

18 januari 2018, publicerad av Mikael Carlsson
Boden Handboll IF förstärker målvaktsidan Boden Handboll IF lånar Christina Elm från IK Sävehof dom kommande sex matcherna. Vi har skadeproblem...

Information gällande Challenge Cup!

17 januari 2018, publicerad av Emmy Nordmark
Hej handbollsvänner!Som alla vet gäller inte bokade sittplatser under våra  Europa Cup-matcher. Den 3/2 kl 16:00, spelar vi hemmamatch mot spanska...