Hoppa till innehållet

Boden Handboll IF

Vi tog ett snack med lagkapten Ölén!
1 mars 2018

Vi tog ett snack med lagkapten Ölén!

HEJ SNURRAN!

Hur mår du idag?
- Jag mår bara fint. Kan inte klaga på någonting för tillfället.

 

Hur var lördagens match borta mot Skuru, ni startade väldigt bra. Men vad hände sedan?
- Vi slarvar lite för mycket. Mot ett så pass bra lag krävs det att vi presterar på topp i 60 minuter, vilket vi inte riktigt klarade av. Vi har definitivt stunder där vi presterar bra men vi orkar inte riktigt hela vägen.

 

Hur ser träningsveckan ut?
- Den ser bra ut. Vi kämpar på i vanlig ordning. Ett litet observandum är att vi inte får träna i vår hemmaarena fredag och lördag, men det ska nog gå bra ändå. Handboll går ju att utöva även i Hildursborg som tur är.

 

Hur är läget i truppen?
- Det är bra. Har varit en del sjukdomar på senaste. Äntligen tar vabruari slut och alla börjar komma tillbaka efter diverse sjukdomstillstånd.

 

Det blev klart med ett nyförvärv för kommande säsong! Vad roligt. Vad vet du om Andrea?
- Skulle inte säga att det är roligt, DET ÄR SUPERROLIGT!! Så fantastiskt att klubben kunnat rekrytera spelare från södra Sverige. Andrea är en otroligt skicklig kant som sätter bollarna från en minimal vinkel. Känns skönt att ha henne i den svarta tröjan nästa år istället för att behöva prata om henne som en farlig motståndare på videogenomgångarna.

 

Det är jämnt kring slutspel och kvalstrecket, är det något ni tänker på?
- Ja och nej. I det vardagliga livet är det väl ungefär det enda man tänker på. När man spelar är det ingenting man tänker på. Då är det bara att kötta på och spela avslappnat som gäller.

 

 

IK Sävehof på söndag, vad tror du om matchen?
- Tror det kommer bli en jämn tillställning. Får vi till ett bra försvarsspel samt målvaktsspel har vi chans att ta 2 poäng. Men då är det riktigt hårt jobb som krävs.Vad kan du säga om Sävehof?
- Sävehof har alltid varit ett lag som man har haft stor respekt för. Det har alltid varit det laget med de flesta stjärnspelarna. Denna match är Johanna Ahlm och Julia Eriksson tillbaka i spel, jämfört med när vi spelade mot dem i höstas. Det är ett lag med många bra spelare som gillar att kontra och straffa motståndarlaget på deras misstag.

 

Någon hälsning till publiken?
- KOM FÖR FAN! Lev om! Vi behöver er mer än någonsin!!! 

 

 

LYCKA TILL!

 Fler nyheter

Äntligen premiär i Boden Arena!

17 september 2018, publicerad av Mikael Carlsson
Nu är det äntligen dags för SHE match i Boden Arena.V möter VästeråsIrsta HF nu på torsdag.   VästeråsIrsta inledde med en mycket viktig två...

Vilken underbar poäng!

14 september 2018, publicerad av Mikael Carlsson
BK Heid- Boden Handboll IF 25-25 (12-11) BK Heid:  Towe Andersson 7, Elin Svensson 4, Alexandra Larsson 3, Kristina Zubonja 3, Wiktoria Gustafsson...

Väntan är över!

12 september 2018, publicerad av Mikael Carlsson
Seriestart i SHE för Boden Handboll IF den 13 september kl 19:30 i Heidhallen. Nu är det dags för säsongens första seriematch.Boden Handboll IF...