Hoppa till innehållet

Boden Handboll IF

Givande utbyte
20 augusti 2020

Givande utbyte

Utöver kvällens träningsmatch har Boden Handboll haft ytterligare utbyte med Strands IF. Under torsdagsförmiddagen gästade sex spelare från division 1-laget träningen i Hudiksvall för att testa på lite tuffare motstånd än vanligt.

- Det var kämpigt men väldigt kul och inspirerande att träna med ett elitlag, säger Strands talangfulla vänsternia Olivia Mansnerus. Man förstår att det krävs mycket jobb för att komma dit men samtidigt är det inte så långt bort som det ibland känns.

Tränare Tobias Pettersson var också nöjd med samträningen:

- Tjejerna från Strand visade upp ett härligt engagemang och tog verkligen för sig. Det är också nyttigt för oss att få lite annan sparring på träning. Synd att avståndet till Hudik är så långt för den är typen av utbyte är verkligen utvecklande för alla parter.

Glöm inte att logga in till kvällens match klockan 1930. Strands IF och Boden Handboll delar på intäkterna så passa på att stötta oss samtidigt som du äntligen får se gamla och nya spelare in action igen.

https://solidsport.com/strands-if-handboll/games/g/ub2zsyrk

 



Fler nyheter

Träningsmatcher för Boden Handboll IF

20 september 2021, publicerad av Mikael Carlsson
Denna vecka så har vi två träningsmatcher.Fredag 24 sept kl 18:00 i Tyresö mot Tyresö HandbollDu kan se den...

Fyrtal blev ett topp par!

8 september 2021, publicerad av Mikael Carlsson
Uppdaterat med förändringar.     - Imorgon torsdag 9 september mot Bodens BK HF kl 18:45 i Hildursborg - Den 14 september kl 17:15 i Boden Arena...

Bra trots förlust mot Höör!

29 augusti 2021, publicerad av Mikael Carlsson
Boden Handboll IF- Höörs HK H65 24-19 (7-15)Kalia Klomp 6, Emmy Nordmark 5, Alma Mikaelsson 2,Lotta Kulju 1, Adriana Bastos 1, Soraia Lopes...