Hoppa till innehållet

Boden Handboll IF

Givande utbyte
20 augusti 2020

Givande utbyte

Utöver kvällens träningsmatch har Boden Handboll haft ytterligare utbyte med Strands IF. Under torsdagsförmiddagen gästade sex spelare från division 1-laget träningen i Hudiksvall för att testa på lite tuffare motstånd än vanligt.

- Det var kämpigt men väldigt kul och inspirerande att träna med ett elitlag, säger Strands talangfulla vänsternia Olivia Mansnerus. Man förstår att det krävs mycket jobb för att komma dit men samtidigt är det inte så långt bort som det ibland känns.

Tränare Tobias Pettersson var också nöjd med samträningen:

- Tjejerna från Strand visade upp ett härligt engagemang och tog verkligen för sig. Det är också nyttigt för oss att få lite annan sparring på träning. Synd att avståndet till Hudik är så långt för den är typen av utbyte är verkligen utvecklande för alla parter.

Glöm inte att logga in till kvällens match klockan 1930. Strands IF och Boden Handboll delar på intäkterna så passa på att stötta oss samtidigt som du äntligen får se gamla och nya spelare in action igen.

https://solidsport.com/strands-if-handboll/games/g/ub2zsyrk

 Fler nyheter

"CK" lämnar Boden Handboll

27 januari 2022, publicerad av Mikael Carlsson
Christer Karlsson skrev bara på för en säsong med Boden Handboll och i slute av april så lämnar han Boden Handboll. Klubben har startat...

Om matchen mot Eslöv

27 januari 2022, publicerad av Mikael Carlsson
Detta gäller kring Eslöv matchen Matchen skall spelas Innan den 31 skall datum och tid vara klart. Matchen flyttades pga covidspridning i Eslöv. Vi...

INSTÄLLT ESLÖV

25 januari 2022, publicerad av Mikael Carlsson
Matchen mot Eslöv den 26 jan kl 15:45 är inställd. Skälet är enligt uppgift Covid hos Eslöv. Mera info kommer i morgon.