Hoppa till innehållet

Boden Handboll IF

Nu kan du spela mot Boden Handboll IF!
1 april 2020

Nu kan du spela mot Boden Handboll IF!

Nu blir Boden Handboll ett indiespel.

Tillsammnas med Educations Change a mark Players och House Of Now How så skapas ett digitalt spel för handboll. Spelet är testat och pitchat vilket gör att Future Games of North AB startar försäljningen via SHE och deras kanaler.

Med ett spel som bygger på artificiella intelligensen i kravställningen som en handbolls match kräver så kommer det bli en utmaning och en utveckling som gör att det hela tiden blir svårare och svårare att slå spelet i en match.

I strategin för spelet utgår man från att artificiell intelligens (AI) skall efterlikna intelligent beteende på handbollsplanen. Spelare kommer ställas mot levande aktiva i Boden Handboll IF och spelets stora stjärnor i inledningen innan (AI) skapat nya roller är Moa Nilsson och Sara Nordström.

-Sara Nordström kommenterar spelet med att det kommer bli svårt att slå mig och laget då jag aldrig ger upp och är en stenhård lirare.

-Moa Nilsson är lite mer försiktig och tycker att det skall bli skönt att äntligen få visa sig från sin bästa sida.

Självklart så kommer det ge Boden Handboll en riktig ekonomisk utdelning om spelet slår igenom som alla hoppas på.

Samtliga spelare i Boden Handboll har under strikta förhållande haft kroppssensorer dolda i matchen mot Önnered vilket gick att genomföra då den matchen saknade betydelse och inte hade någon publik.

Allt för att få så riktiga rörelse dokumenterade av dom nio kamerorna som var på plats.

Spelets utvecklingschef Alussa Huhtikuun från Future Games of North AB som finns på bodenbusinesspark

-säger att detta kommer ta sportvärden med stor storm och vi ser en framtida succé där vi kan göra fler spelare i Boden Handboll IF till inidiespelstjärnor

Spelet är även nominerat till spelpris i kategorin Sport i Nordic Game Conference i Malmö 2020 aug vilket är glädjande och kommer väcka mer uppmärksamhet.

 Fler nyheter

Kallelse till årsmöte

29 maj 2020, publicerad av Mikael Carlsson
Årsmöte Boden Handboll IF Tisdag den 23 juni kl 18.00 Folkets hus, Sagateatern Samtliga årsmöteshandlingar - stadgeändring av räkenskapsår,...

Moa fortsätter i Boden Handboll IF

26 maj 2020, publicerad av Mikael Carlsson
22-åriga Moa Nilsson har bestämt sig för att satsa vidare minst ännu en säsong i Boden Handboll. Med aggressivt försvarsspel och ett av...

Ny spelare!

19 maj 2020, publicerad av Mikael Carlsson
Linnéa Öhrnell kommer till oss från två säsonger i GT Söder Moderklubben är Skuru IKTuff aggressiv spelare som aldrig ger sig.Bra både...