Hoppa till innehållet

Boden Handboll IF

Inför morgondagens bortamatch!
23 januari 2018

Inför morgondagens bortamatch!

Imorgon spelar våra damer en på förhand väldigt svårt bortamatch mot serieledarna och regerande SM-guldvinnarna H65 Höör. 


Läget i vårt lag är inte helt stabilt, vi har problem med skador på ett par spealre, vilket gör att vi har några osäkra kort inför morgondagens match.
Åter efter avstängningen, är vår Lisa Hansson, som var avstängd förra matchen pga två röda kort.

 

Vi har tagit en intervju med Christina Elm!

 

Hej Christina! 


Nu har du varit i Boden i 5 dagar, hur trivs du än så länge?
Jag trivs bra, klubben har tagit väl hand om mig och alla är snälla.
Jag är glad för att då blir det lättare att fokusera på handbollen, när jag känner mig trygg, och det gör jag.


Hur kändes söndagens match?
Den kändes jättebra. En stabil och bra match av hela laget. 

Vad ska ni ta med er till morgondagens match?
Vi ska tag med den goa känsla vi har från söndagens match, och tro på oss själva. Sen är det en ny match, så vi ska gå 100% in till matchen, for Höör är ett riktigt bra lag. Det är viktigt att vi står bra i försvaret och får försvaret och målvaktsspelat att stå samman.


Ni spelar mot serieledarna H65 Höör, du har med Sävehof spelat mot dem två gånger den här säsongen, det här blir din tredje. Vad kan du säga om H65 Höör?
H65 Höor har många duktiga spelare, som kan göra mycket på egen hand. En spelare som Mikela Mässing är en vi ska vara vakna på i försvaret. Hon skjutar väldigt bra. De gillar att springa mycket och att trycka i första och andrafas, därfor är hemsrpinget en viktig del för oss.

 

Vad krävs av er?
Som jag har sagt tidligare blir det viktigt att vi är där och laddade till 100%. Vi ska kämpa och kriga i varje situation, och ha så lite tekniska fel som möjligt. Vid ett tekniskt fel straffar ett topplag som H65 Höor oss direkt. 

 

Lycka till!

Ni som inte kan vara på plats i Höör, kan fsom vanligt se matchen på SHEplay.se

 

 

 Fler nyheter

Viktig match på lördag!

20 november 2020, publicerad av Mikael Carlsson
Säsongens viktigaste match för Boden Handboll IF.Lördag den 21 nov kl 15:00 så möter vi Kungälvs HK på bortaplan.Ett möte mellan dom två lagen som...

Förlust mot BK Heid

19 november 2020, publicerad av Mikael Carlsson
BK Heid- Boden Handboll IF 27-19 (14-8) BK Heid :Rebecka Karlsson 6,Linn Hansson 5, Julia Walstern 4, Elin Svensson 4, Julia Ehn 3, Johanna...

Beslut från SHF!

18 november 2020, publicerad av Mikael Carlsson
SHF har idag fattat följande beslut: https://www.svenskhandboll.se/Nyheter/HandbolliSverige/Medanledningavcoronaviruset/   2020-11-18 – 2020-12-22:...